WORKSHOP PAVERPOL

Meld je aan voor een super gezellig geheel verzorgde dag met vriendinnen, collega's of uw vereniging! Je maakt een aangekleed mens figuur of een fantasievogel en aan het eind van de dag neem je je eigen gemaakte creatie geschilderd mee naar huis. Heb je al eerder gewerkt met Paverpol, maak dan een beeld naar keuze. Liever met je handen in de klei, dan maak je een beeld naar keuze. Afbakken doe ik later.

INFORMATIE PAVERPOL: Paverpol is een milieuvriendelijke textielverharder. Je kunt er allerlei materialen keihard mee maken zoals: textiel,  papier,  zeemleer en allerhande natuurlijke materialen.

PRIJZEN EN TIJDEN: Een dagcursus kost 65,00 euro p.p. incl. koffie/thee met gebak en een heerlijke lunch. Het enige wat u zelf meeneemt is een schaar en een wit t-shirt. De cursus duurt van 9.30 uur tot 16.00 uur. 

Het boeken van één dagdeel voor 35,-  is ook mogelijk! Je maakt dan een kleiner beeldje.

WOENSDAGAVOND : BOETSEREN OF PAVERPOL

Op de woensdagavond is er een vrije inloop om te komen boetseren met klei of te werken met paverpol. Je kunt terecht van 19.00 tot 22.00 (vooraf graag even bellen.) De kosten zijn 12,00 euro per keer incl. koffie/ thee, excl. materiaal.

INFORMATIE:

Sylvia vd Kamp,balistraat 4, 3312 vb Dordrecht        K.V.K NR: 57217564

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via de website of bellen naar :0621996054

WORKHOPDATUMS 

Workshop datums op aanvraag!

 

 

I